Kurum Adı : Devrekani Anaokulu
Faks : 0
WEB Adresi : http://devrekanianaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kurtşeyh Mahallesi Şehit Şevki Sakoğlu Caddesi Anaokulu Sokak No1 37700 Devrekani / KASTAMONU

VİZYON
Okul öncesi eğitim alanında ulusal standartları Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda takip eden alanında fark yaratmış, eğitim kalitesiyle ulusal düzeyde bilinen ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON
Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, okul öncesi çocuklarının bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak tüm gelişimsel dönemlerine uygun programlar hazırlamak, sorun çözebilen, özgüveni yüksek, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, iletişim becerisi gelişmiş, çevreye karşı duyarlı, yaratıcı, üretken, araştırmayı ve öğrenmeyi seven, mutlu bireyler yetiştirerek, İlköğretime hazırlamak temel varlık sebebimizdir.

Öğretmen Sayısı : 4
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 69
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Ders Başlama: 09:00 Ders Bitiş : 14:00
Derslik Sayısı : 4 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine uzaklığı 32 km dir. İlçe Merkezine Uzaklığı 875 m. dir.
Ulaşım :
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Kurtşeyh Mahallesi Şehit Şevki Sakoğlu Caddesi Anaokulu Sokak No:1 37700 Devrekani / KASTAMONU

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ